top of page
Logo-Lekkernijs-Black-transparant_Sticker-275x880-01.png

GELATO SALVATO

Gelato Salvato

 

Wereldwijd wordt een derde van alle voedselproductie verspild. In Nederland gaat jaarlijks 1,8 tot 2,5 miljoen ton voedsel verloren. Dit is niet alleen zonde, maar ook schadelijk voor onze planeet door het verspillen van landbouwgrond, energie en water. Bij 2030 wil de EU dit probleem gehalveert hebben. Met Gelato Salvato willen we hier aan bijdragen door fruit te redden van verspilling. Help mee! 

- Redt fruit van verspilling | Eet een ijsje -

Als ijscateraar van Nitro-ijs gaan we deze zomer buiten onze comfortzone. We zijn een pilotproject gestart waarbij we binnen Rotterdam de Gelato Salvato in ijsbekertjes verkopen. We starten met de smaken Aardbei-Rabarber en

Citroen-Vanille en verkopen het op de volgende plekken: W70 | Evermore | ...

Ken of heb je een koffiezaak, lunchroom of restaurant in Rotterdam, ben je enthousiast over ons ijs en wil je meedoen aan deze pilot? Stuur dan een mail naar babette@lekkernijs.com

Samenwerken

Om zoveel mogelijk fruit te redden en een gezonder ijs alternatief beter en meer beschikbaar te maken. Kunnen we wel wat hulp gebruiken. Ben of ken je een professional en geloof je in dit idee en product. Neem dan contact met ons op en laten we dit samen verder ontwikkelen. 

Lekkernijs op jouw event!

 

Binnenkort een evenement en nog opzoek naar een uniek ijsconcept? Boek ons voor je volgende borrel, (bedrijfs)feest of bruiloft door een mail te sturen naar babette@lekkernijs.com.

bottom of page