top of page

Bijzondere events

Sinds 2014 bereid Lekkernijs haar ijscreaties als cateraar op verschillende events in Nederland en daarbuiten. Ookal is elk evenement bijzonder er zijn er een paar die hieronder extra uitgelicht zijn.

Lekkernijs IJskar met Dewar vat

Het leukste festival 2023

Het festival voor onze professionals en opdrachtgevers.

Tijdens dit evenement verzorgde we eerst het welkomstdrankje zo'n 300 scroppino's en daarna bereide we onze IJscreaties als dessert voor de genodigden.

Lekkernijs IJskar met dames van uitzendbureau Daan en Scroppino glazen
Vrienden van Amstel Live 2023 - Lekkernijs Team en Overzichtsfoto's

In het VIP-dorp tijdens de Vrienden van Amstel Live in de Ahoy van Rotterdam 2023. Hebben we 3 weken lang voor de ogen van de gasten verse ijsdesserts bereid. Per dag 400+ stuks binnen het uur! 

Met The Greenery zijn we driemaal mee gegaan naar de Fruit Attraction Fair in Madrid en in Berlijn. Vanuit de stand serveerde we heerlijk vers gedraaide aardbeien sorbet gemaakt met vloeibare stikstof.  

Hofhouse opende in 2017 zijn deuren in het Centrum van Den Haag. Verschillende ondernemers verzorgde sinds de opening een variate aan eten en delicatesse zoals oesters van Zilt & Zalig

 

Lekkernijs zorgde het zoete lekkernijen en 

Nitro ijscreaties.

Tentoonstelling 'Black & White'

 

In opdracht van het Nederlands Fotomuseum voor de opening van een nieuwe tentoonstelling een Zwarte ijscreatie ontwikkeld op basis van sesamzaad.

Black_Sesam-IceCream_edited.jpg

Opdrachtgevers

In de afgelopen jaren hebben we samengewerkt met diverse bedrijven en met veel enthousiasme deelgenomen aan zowel intieme bijeenkomsten als grootschalige evenementen.

bottom of page