Media

Kennisdag van ICM opleiding in Marienhof, Amersfoort en feest bij Hogeschool Rotterdam

Lekkernijs was aanwezig tijdens de opening van een nieuwe horeca gelegenheid in Amsterdam Oost, House of Watt. www.houseofwatt.nl

The Perfect Wedding schreef onlangs een interessant artikel over " Hoe je je bruiloft nóg leuker kan maken". Lekkernijs staat ook vermeld in dit artikel en daar zijn wij het uiteraard helemaal mee eens!

Het Zomerkade Festival 2017 wordt jaarlijks georganiseerd in de laatste week van augustus aan de Coolhaven...

Vers fruit uit eigen tuin heeft Lekkernijs geïnspireerd om een nieuwe smaak te ontwikkelen!

Hofhouse Nieuwe Haagse hotspot voor ontbijt, lunch, diner en borrels.

Veel leuke nieuwtjes over Lekkernijs in deze Nieuwsbrief. Met tijdelijke locatie in Hofhouse, Den Haag als hoogte puntje.

Lekkernijs bij Kookstudio Mix en Evermore. Bekijk het filmpje en ontdek een uniek stukje Rotterdam. www.evermorethee.nl www.kookstudiomix.nl

Lekkernijs was wederom aanwezig op het IFFR slotfeest. Het was een heerlijke avond met goede muziek en cocktail-sorbets voor de extra verwennerij. Ook was Lekkernijs aanwezig op de Engaged beurs in het prachtige Cruise Terminal in Rotterdam.

Het voelt misschien niet helemaal zo, maar de zomer is astronomisch gezien toch echt begonnen. Ondanks het wisselvallige weer was "Lekkernijs on tour" door het hele land te vinden.

Meer weergeven