27. september 2017
The Perfect Wedding schreef onlangs een interessant artikel over " Hoe je je bruiloft nóg leuker kan maken". Lekkernijs staat ook vermeld in dit artikel en daar zijn wij het uiteraard helemaal mee eens!
28. juni 2017
Veel leuke nieuwtjes over Lekkernijs in deze Nieuwsbrief. Met tijdelijke locatie in Hofhouse, Den Haag als hoogte puntje.
01. februari 2017
Lekkernijs was wederom aanwezig op het IFFR slotfeest. Het was een heerlijke avond met goede muziek en cocktail-sorbets voor de extra verwennerij. Ook was Lekkernijs aanwezig op de Engaged beurs in het prachtige Cruise Terminal in Rotterdam.
24. juni 2016
Het voelt misschien niet helemaal zo maar de zomer is astronomisch gezien toch echt begonnen. Ondanks het wisselvallige weer was "Lekkernijs on tour" door het hele land te vinden.
29. april 2016
Lekkernijs kreeg een minuut de tijd om zich te presenten tijdens het programma Z in Zaken. Met o.a. de Pitch Queen Nathalie Mantelaars aan tafel was het een spannende en erg leuke uitdaging. De pitch is beoordeeld met een 7,9 - Yes!
05. april 2016
"Ik verkoop niet alleen ijs, maar een hele beleving"
13. juni 2015
De Rotterdamse Babette Looije (32) maakt onder de naam Lekkernijs ijsjes van haar zelfgemaakte smoo- thies. Door het toevoegen van stikstof veranderen de groente- en fruitmengsels in een handomdraai in een heerlijke koele traktatie.
10. juni 2015
De Rotterdamse Evy, Jojanneke en Tamara geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Rotterdam. Dit keer: Tamara Jiménez. Door met stikstof te werken en deze door de zelfgemaakte groente, fruit en kruiden smoothies te kloppen, creëert oprichtster Babette Looije van Lekkernijs een bijzonder lekker 'toverijsje'. STIKSTOFIJSJES Er zijn veel variaties van de stikstofijsjes mogelijk. Bijvoorbeeld de hartige, zoete, frisse of zelfs pittige variant....