Lekkernijs on tour

Lekkernijs on tour!
View this email in your browser

Summer has started!

Het voelt misschien niet helemaal zo maar de zomer is astronomisch gezien toch echt begonnen. Ondanks het wisselvallige weer was "Lekkernijs on tour" door het hele land te vinden.

Weten waar Lekkernijs binnenkort te vinden is en welke toffe projecten we de afgelopen tijd hebben mogen uitvoeren, lees dan verder!

#innovatietour010
Preview Tour
Binnenkort staat Lekkernijs o.a. hierrrrr!

KookstudioMix, Fashion World, Festival Labyrinth
en als gastspreker tijdens de Pecha Kucha avond in de Arminius kerk. Spannend!
KOOKSTUDIOMIX
Deze zomer zin om voor je eigen familie en vrienden groots uit te pakken en ze te verwennen met een heerlijk zelf bereid diner?

KookstudioMix van Crista Hammel is de perfecte keuken om voor deze gelegenheid te huren. Incl. keukenhulp, gastvrouw en eventueel ook met Lekkernijs ben je gegarandeerd van een top avond.

Voor meer informatie: info@kookstudiomix.nl
FASHION WORLD - TRADE MART
Het nieuwe Fashionseizoen gaat weer van start! Wil je weten wat de trends zijn voor het najaar? Een preview krijgen van de wintercollecties of  wil je misschien nog wat laatste zomerartikelen scoren?

Kom dan op 4 juli naar collectieve openingsdag van Fashion World en laat je inspireren.
Flash Back Tour
Een kort overzicht van de events waar Lekkernijs heeft gestaan:
Technip - SMKMRKT - Verjaardag, Verboren tuinen, Bruiloft,
VenturesOne, Holland Casino, STROOM, Innovatietour010 en meer!   
TECHNIP - Zoetermeer
Bedrijfsevenement waarbij de opening van het nieuwe kantoor van TECHNIP groots werd gevierd. I.s.m. cateringbedrijf Fish & Chips verzorgde Lekkernijs een koele lekkernij.
METAALKATHEDRAAL - Utrecht
Prachtige bruiloft op een bijzondere locatie, Metaal Kathedraal in Utrecht. Het dessert bestond o.a. uit een Rabarber Scroppino sorbet gemaakt van Rabarber sorbet met Rabarber likeur, Vlierbloesemsiroop & Champagne.


 
SMKMRKT - Nijmegen
3 tot 5 juni vond SMKMRKT plaats in Nijmegen. Een super fijn, gezellig en ongedwongen festival waar Lekkernijs o.a. met Mariken-ijs stond. 
 
STROOM - Rotterdam
Op 18 juni was de Summer Rooftop Party van Stroom. Ondanks de Stroomende regen ging het tijdens de silent disco helemaal los. Was een top feest waar de Lekkernijs Cocktail-ijsjes op basis van Mezcal in de smaak vielen. Hou de website in de gaten voor de volgende editie!
 
Zelf nog een evenement, bruiloft, feest in de planning en opzoek naar een verrassend ijsjes en/of cocktail-ijsjes. Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar: babette@lekkernijs.com


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*