Pop-up: Lekkernijs

Het ijs van Lekkernijs is niet alleen een pure smaaksensatie, ook de manier waarop het ijs voor je neus wordt bereid is het brengen van een bezoek aan deze pop-up meer dan waard. Bij Lekkernijs worden vers bereide fruitsmoothies binnen een minuut veranderd in ijsjes. Dit doen ze door het opschenken van vloeibaar stikstof, waarbij een enorme witte wolk opstijgt. Met als resultaat vers zijdezacht schepijs en cocktailijs.

Binnen Hofhouse is Lekkernijs de "zoete" hoek. Met verse stroopwafels, desserts, mooie limonades van Roze Bunker, cocktails en zelfgemaakte Limoncello op de kaart!

 

Lekkernijs

Gun je smaakpapillen een ruimtereis!’.


Pop-up: Zilt en zalig

Oesters zijn… Zilt en Zalig. De Gillardeau, Zeeuwse platte, Prat ar Coum of Kys Marine zijn een paar van de vele verschillende typen oesters die de oesterman ter plekke voor je opent bij deze pop-up in Hofhouse.

 

Eerst is er het zien, dan komt het ruiken, gevolgd door een gepassioneerd verhaal over smaak en afkomst, pas daarna komt het proeven. De beleving is daarmee compleet. Of toch niet? Want ze schenken graag nog iets na wat past bij de type oester. Dit kan een authentiek bier zijn, cider, rode wijn of hun eigen Vodka met een rode peper.

 

De oesterman weet je precies de juiste oester/drankcombinatie te presenteren.

Groepen en evenementen

Wil je met een groep van meer dan 50 personen komen eten of borrelen? Of heb je interesse om Hofhouse te gebruiken als evenementenlocatie? Jullie zijn van harte welkom. Neem contact met ons op via event@hofhouse.nl om de mogelijkheden te bespreken.