Gun je smaakpapillen een ruimtereis

Nu met 2,50 korting op het entreekaartje voor de trouwbeurs van het jaar, Engaged!
View this email in your browser

CLOSING PARTY BY WARSTEINER - IFFR 2017

Ook dit jaar is Lekkernijs met haar ijscocktails aanwezig tijdens het spectaculaire slotfeest van IFFR 2017. Op zaterdag 4 februari 2017 organiseert Warsteiner voor de derde keer in het Doelen Concertgebouw de afsluiter waar je bij moet zijn.  

VOOR TICKETS
25 + 26 februari '17 // Cruiseterminal Rotterdam

Trouwbeurs Engaged // 2,50 euro korting

Op zaterdag 25 februari verzorgt Lekkernijs voor de bezoekers van Engaged heerlijk vers gedraaid schepijs. Met onze Lekkernijs-kar wandelen we over de beurs en kan je á la minute zien hoe wij met behulp van vloeibaar stikstof vers en zijdezacht schepijs en ijscocktails maken. Ideaal als verfrissend aperitief of verrassend dessert voor jong en oud! 

Ga je trouwen of heb je een vriend(in) die verloofd is? Heb je nog geen idee wat je wil, of moet je nog de laatste puntjes op de i zetten? Dan is Engaged de perfecte plek om inspiratie op te doen voor je bruiloft. Je ontmoet er leveranciers, je kan er foto's bekijken, lezingen bijwonen, en vakmensen aan het werk zien. Geen trouwbeurs met ouderwetse taferelen maar vernieuwende inspiratie volgens de laatste trends op het gebied van interieur, fashion & food. 

Ga naar engaged.nl en gebruik kortingscode VEN2017
SHARE/LIKE/FOLLOW LEKKERNIJS


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*