Uniek dessert voor op jullie bruiloft

MOLECULAIR GENIETEN!

 

Premium Nitro Sorbets & Frozen Cocktail Sorbets.

Uniek dessert voor op jullie bruiloft.

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

Met Lekkernijs wordt het zeker feest op jullie bruiloft. Wij bieden een unieke ijsbeleving aan waarbij we onze sorbets à la minute met behulp van vloeibare stikstof bereiden. Het ijskoude vloeibare stikstof (Liquide Nitrogen) zorgt voor het bijzondere spektakel en voor heerlijk vers en zijdezachte Nitro Sorbetijs & Cocktail Sorbetijs wat een culinaire verrassing is voor de gasten!

 

De smaken zijn op basis van fruit, groenten en kruiden, daarbij zijn de sorbets vrij van kleur- en geurstoffen, room, ei en melk en voegen we er minder suiker aan toe. Lekkernijs is mobiel waardoor het mogelijk is om door de ruimte te wandelen voor extra service en beleving

De smaakvariaties kunnen mét of zonder alcohol geserveerd worden. Het is hierdoor goed in te zetten als onderdeel van het dessert en met de alcoholische variant krijgt het een cocktail-party-tintje, extra feestelijk dus! 


Hieronder vinden jullie een lijst met onze top sorbet smaken:

- Pinky Royal: Rabarber met Framboos en Vlierbloesem // Lekker met Gin
- Fresh Summer: Appel met Vlierbes & Limoenblad // Lekker met Limoncello 
- Winter Time: Stoofpeer met winterse kruiden // Lekker met Rum
- Special: Cava met munt
- Mojito: Limoen met Munt en Rum

 

 

Niet van die ijs-fans maar wel opzoek naar een mooie overgang van diner naar het feest? Dan is de Scroppino wellicht een mooie aanvulling. Deze Scroppino wordt gemaakt met onze Sourlicious, Citroen & Munt sorbet, gecombineerd met een mooie bubbel en geserveerd in een Champagneflut maar kan ook in een gave Erlenmeyer

 

Heel veel plezier en succes met het organiseren van deze bijzondere dag. Wellicht tot op jullie mooie dag en als er vragen en/of wensen zijn dan horen wij deze uiteraard graag.

Voor meer informatie en beeldmateriaal zijn wij ook te vinden op The Perfect Wedding als Provincie Topper.

 

Warme groet,

Lekkernijs


"Lekkernijs was een leuke creatieve en smakelijke toevoeging voor ons Pop-Up Bedrijfsfestival in Appeltern. Onze gasten hebben na het eten van allerlei warme food truck gerechten de avond afgesloten met de bijzondere ijsjes van Lekkernijs. Babette verrast de gasten met een bijzondere manier van ijs maken en de diverse smaken die zij aanbiedt. 

Een echte aanrader!"

 

Arwin Rijstenbil

Pop-Up Borrel 

"Babette maakte met haar nitro ijs beleving ons zomer- evenement helemaal af. Meer dan tweehonderd mini ijsjes zijn er uitgedeeld. Kids vonden het fantastisch om naar te kijken maar ook alle volwassenen voelden zich weer even kind ;) Een echte aanwinst voor elk event wat moet bruisen!"

 

 

 

Leonie Hulselmans

Kek Delft